ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ραδιοσυχνότητες Σώματος

Πως λειτουργούν οι ραδιοσυχνότητες σώματος RF;

Η βασική αρχή των ραδιοσυχνοτήτων του σώματος RF είναι η ικανότητα να στοχεύουν συγκεκριμένα στρώματα ιστού μέσα στο δέρμα και τις υποκείμενες δομές. Όταν αυτές οι συχνότητες εφαρμόζονται στο δέρμα, διεισδύουν βαθιά στο χόριο, όπου αλληλεπιδρούν με τα μόρια του νερού που υπάρχουν στον ιστό.

Αυτή η αλληλεπίδραση προκαλεί τα μόρια του νερού να δονούνται, δημιουργώντας θερμότητα μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως διηλεκτρική θέρμανση. Καθώς η θερμοκρασία στις στοχευόμενες περιοχές αυξάνεται, ενεργοποιούνται αρκετές ευεργετικές φυσιολογικές αποκρίσεις:

Ραδιοσυχνότητες Σώματος-Elena Beauty Hall
Ραδιοσυχνότητες Σώματος-Elena Beauty Hall

Πλεονεκτήματα ραδιοσυχνότητας σώματος

 • Διέγερση κολλαγόνου

  Η θερμότητα που παράγεται από τις ραδιοσυχνότητες διεγείρει την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου, οι οποίες είναι τα δομικά στοιχεία ενός υγιούς, νεανικού δέρματος. Αυτή η διαδικασία βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και στην ενίσχυση της συνολικής υφής του δέρματος.

 • Μείωση λίπους

  Οι ραδιοσυχνότητες RF μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη στόχευση και τη μείωση των τοπικών εναποθέσεων λίπους. Η θερμότητα που παράγεται από τις συχνότητες διαταράσσει την ακεραιότητα των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα να διασπώνται και να αποβάλλονται φυσικά από το σώμα με την πάροδο του χρόνου.

 • Σύσφιξη ιστού

  Η θερμότητα που παράγεται από τις ραδιοσυχνότητες μπορεί να προκαλέσει τη συστολή των υπαρχουσών ινών κολλαγόνου, οδηγώντας σε αποτέλεσμα σύσφιξης και ανύψωσης στο δέρμα. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για περιοχές όπως το σώμα, όπου η χαλάρωση του δέρματος προκαλεί ανησυχία.

 • Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος

  Η θερμότητα που παράγεται από τις ραδιοσυχνότητες μπορεί επίσης να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στις υπό θεραπεία περιοχές, παρέχοντας περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στο δέρμα. Αυτή η βελτιωμένη κυκλοφορία μπορεί να συμβάλει σε μια πιο λαμπερή, υγιή επιδερμίδα.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Καλέστε μας στο 211418 1495 ή στο 6970487223.

Ο χώρος μας είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου 77, Αθήνα 104 34

Το laser στους άνδρες δεν είναι πλέον taboo! Δοκίμασε την εμπειρία της αποτρίχωσης με lazer αλεξανδρίτη candela.