ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Διαδεδομένη, αποτελεσματική και φυσικά ασφαλής τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος. Προσφέρει φρέσκο και ενυδατωμένο νεανικό πρόσωπο καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ζωτικά ιχνοστοιχεία,

Πρόκειται για μία μη ενέσιμη θεραπεία, που όχι μόνο αντιμετωπίζει αλλά, προλαμβάνει τις ρυτίδες & την χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου. Κατά τη διαδικασία της μεσοθεραπείας μέσω ελεγχόμενου μικροτραυματισμού, ενεργοποιούμε την παραγωγή κολλαγόνου, ινώδους ιστού & ελαστίνης από τον οργανισμό…τα οποία αποτελούν δομικά & στηρικτικά στοιχεία του δέρματος…‼️

Έπειτα εφαρμόζουμε το υλικό το οποίο μπορεί να είναι ένα κοκτέιλ βιταμινών & αμινοξέων μαζί με υαλουρονικό οξύ το οποίο θρέφει το δέρμα και βελτιώνει την όψη και την υφή του‼️

Στόχος της μεσοθεραπείας:
είναι να προσφέρει ένα δέρμα πιο υγιές, λαμπερό και ενυδατωμένο

Η επανάληψη της θεραπείας είναι πολύ σημαντική αφού με κάθε συνεδρία το τελικό αποτέλεσμα βελτιώνεται και διαρκεί περισσότερο‼️

Μεσοθεραπεία Προσώπου-Elena Beauty Hall
Μεσοθεραπεία Προσώπου-Elena Beauty Hall

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Καλέστε μας στο 211418 1495 ή στο 6970487223.

Ο χώρος μας είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου 77, Αθήνα 104 34

Το laser στους άνδρες δεν είναι πλέον taboo! Δοκίμασε την εμπειρία της αποτρίχωσης με lazer αλεξανδρίτη candela.

FAQ Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια μη επεμβατική καλλυντική διαδικασία που περιλαμβάνει την έγχυση ενός συνδυασμού βιταμινών, μετάλλων, ενζύμων, φυτικών εκχυλισμάτων και άλλων ενεργών συστατικών στο δέρμα. Η θεραπεία αυτή έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων της. Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας προσώπου:

  1. Αναζωογόνηση του δέρματος: Ένα από τα πρωταρχικά οφέλη της Μεσοθεραπείας προσώπου είναι η ικανότητά της να αναζωογονεί το δέρμα. Παρέχοντας ένα ισχυρό κοκτέιλ θρεπτικών ουσιών απευθείας στο χόριο, η θεραπεία αυτή διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας σε βελτιωμένη υφή και σφριγηλότητα του δέρματος. Προωθεί επίσης την αναγέννηση των κυττάρων, με αποτέλεσμα μια πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

  2. Βαθιά ενυδάτωση: Η μεσοθεραπεία προσώπου παρέχει ενυδάτωση βαθιά στο δέρμα, καθιστώντας την ιδανική θεραπεία για άτομα με ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα. Τα ενέσιμα συστατικά ενυδατώνουν το δέρμα εκ των έσω, βοηθώντας στην αποκατάσταση και διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της υγρασίας του. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα φαίνεται παχουλό, ελαστικό και καλά ενυδατωμένο.

  3. Φωτίζει την επιδερμίδα: Η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορες δερματικές ανησυχίες, όπως η θαμπάδα και ο ανομοιόμορφος τόνος του δέρματος. Τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία, όπως η βιταμίνη C και τα αντιοξειδωτικά, βοηθούν στη φωτεινότητα της επιδερμίδας και μειώνουν την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων, της υπερμελάγχρωσης και της ηλιακής βλάβης. Αυτό οδηγεί σε ένα πιο φωτεινό και ομοιόμορφο δέρμα.

  4. Στοχεύει σε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος: Η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να αντιμετωπίσει συγκεκριμένα ζητήματα του δέρματος. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στόχευση της ακμής και των ουλών ακμής, παρέχοντας αντιφλεγμονώδεις παράγοντες και προωθώντας την επούλωση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων με την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου ή να καταπολεμήσει τα σημάδια γήρανσης παρέχοντας βασικά θρεπτικά συστατικά στο δέρμα.

  5. Ελάχιστος χρόνος διακοπής λειτουργίας: Ένα άλλο πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας προσώπου είναι ο ελάχιστος χρόνος διακοπής της. Σε αντίθεση με τις πιο επεμβατικές διαδικασίες, όπως τα χημικά πίλινγκ ή οι θεραπείες με λέιζερ, η Μεσοθεραπεία προσώπου περιλαμβάνει μικροσκοπικές ενέσεις που δεν απαιτούν σημαντικό χρόνο αποκατάστασης. Τα περισσότερα άτομα μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία, με μόνο ήπια ερυθρότητα ή οίδημα που υποχωρεί γρήγορα.

Μια συνεδρία μεσοθεραπείας προσώπου διαρκεί συνήθως από 60 λεπτά, ανάλογα με το συγκεκριμένο σχέδιο θεραπείας και τις ανάγκες του ατόμου. Η μεσοθεραπεία είναι μια μη χειρουργική αισθητική διαδικασία που περιλαμβάνει την έγχυση ενός εξατομικευμένου κοκτέιλ βιταμινών, μετάλλων και άλλων ενεργών συστατικών στο μεσόδερμα, το οποίο είναι το μεσαίο στρώμα του δέρματος. Χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος στοχεύοντας σε συγκεκριμένα προβλήματα, όπως οι ρυτίδες, η μελάγχρωση, η ακμή και η κυτταρίτιδα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μεσοθεραπείας προσώπου, το δέρμα καθαρίζεται και προετοιμάζεται πρώτα για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απορρόφηση των ενέσιμων ουσιών. Στη συνέχεια, ο θεραπευτής χρησιμοποιεί μια λεπτή βελόνα για να χορηγήσει το διάλυμα στις στοχευμένες περιοχές. Ο αριθμός των ενέσεων και το βάθος των ενέσεων μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τους στόχους της θεραπείας και την τεχνική του θεραπευτή.

Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης θέλει να αντιμετωπίσει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπό του, μια συνεδρία μεσοθεραπείας προσώπου μπορεί να περιλαμβάνει στοχευμένες ενέσεις γύρω από την περιοχή των ματιών, το μέτωπο και το στόμα. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως περίπου 30 λεπτά, καθώς ο θεραπευτής εγχέει προσεκτικά μικρές ποσότητες του διαλύματος στις συγκεκριμένες περιοχές που προκαλούν ανησυχία.

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια αισθητική θεραπεία που περιλαμβάνει την έγχυση ενός συνδυασμού ενεργών συστατικών, όπως βιταμίνες, μέταλλα και υαλουρονικό οξύ, στο δέρμα. Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, στοχεύοντας σε θέματα όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και η θαμπάδα.

Όταν πρόκειται να καθοριστεί αν η μεσοθεραπεία προσώπου είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη ορισμένοι παράγοντες. Πρώτον, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσετε ότι το δέρμα κάθε ατόμου είναι μοναδικό και μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά στις διάφορες θεραπείες. Ωστόσο, η μεσοθεραπεία προσώπου θεωρείται γενικά ασφαλής και κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους δέρματος.

Η μεσοθεραπεία είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τα άτομα με ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα, καθώς συμβάλλει στην αποκατάσταση των επιπέδων υγρασίας και ενυδάτωσης. Τα ενεργά συστατικά που εγχέονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορούν να θρέψουν και να αναζωογονήσουν το δέρμα, αφήνοντάς το να δείχνει παχουλό και λαμπερό. Επιπλέον, η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί επίσης να είναι ευεργετική για άτομα με ώριμο δέρμα, καθώς μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Παρ' όλα αυτά, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο δερματολόγο ή αισθητικό πριν υποβληθείτε σε Μεσοθεραπεία Προσώπου, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο ή ιδιαίτερα αντιδραστικό δέρμα. Μπορούν να εκτιμήσουν τον τύπο του δέρματός σας, να αξιολογήσουν τυχόν πιθανούς κινδύνους ή αντενδείξεις και να προσαρμόσουν τη θεραπεία στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.