« Επιστροφή στο Ευρετήριο Γλωσσάρι

Τι είναι το λέιζερ αποτρίχωσης;
Το λέιζερ αποτρίχωσης είναι ένα είδος αισθητικής διαδικασίας που χρησιμοποιεί την τεχνολογία λέιζερ για την αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών του σώματος. Αυτή η διαδικασία έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τη τελευταία δεκαετία, καθώς παρέχει μια λιγότερο επώδυνη και πιο μόνιμη λύση για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Η διαδικασία αποτρίχωσης με λέιζερ λειτουργεί με την παροχή φωτεινής ενέργειας στο δέρμα, η οποία στη συνέχεια απορροφάται από τους θύλακες των τριχών. Αυτή η φωτεινή ενέργεια μετατρέπεται στη συνέχεια σε θερμότητα, η οποία καταστρέφει τους θύλακες της τρίχας και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους.

Η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση τριχών από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο του σώματος, όπως το πρόσωπο, τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, την πλάτη και τη γραμμή του μπικίνι. Ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη αφαίρεση των τριχών ποικίλλει από άτομο σε άτομο , ενώ ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων μπορεί επίσης να διαφέρει.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα του λέιζερ αποτρίχωσης έναντι άλλων μεθόδων αποτρίχωσης. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα οφέλη είναι ότι είναι λιγότερο επώδυνη από άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, όπως η αποτρίχωση με κερί. Επιπλέον, επειδή η διαδικασία είναι μόνιμη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επανεμφάνιση τους.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η αποτρίχωση με λέιζερ είναι πιο ακριβής από άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Το λέιζερ στοχεύει απευθείας στον θύλακα της τρίχας, καθιστώντας ευκολότερη την αφαίρεση της τρίχας χωρίς να καταστραφεί το περιβάλλον δέρμα. Αυτό την καθιστά ιδανική για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού ή ουλής.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ:

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στο . Προσθέστε σελιδοδείκτη τον μόνιμο σύνδεσμο .

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Καλέστε μας στο 211418 1495 ή στο 6970487223.

Ο χώρος μας είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου 77, Αθήνα 104 34

Το laser στους άνδρες δεν είναι πλέον taboo! Δοκίμασε την εμπειρία της αποτρίχωσης με lazer αλεξανδρίτη candela.

Αρχική Σελίδα
Ραντεβού
Τηλέφωνο