« Επιστροφή στο Ευρετήριο Γλωσσάρι

Τατουάζ και λέιζερ αποτρίχωσης
Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος αφαίρεσης των ανεπιθύμητων τριχών τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Ωστόσο, για όσους έχουν τατουάζ, τίθεται το ερώτημα: επιτρέπεται η αποτρίχωση με λέιζερ αλεξανδρίτη; Η απάντηση δεν είναι ένα απλό ναι ή όχι. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το χρώμα και η θέση του τατουάζ, καθώς και ο τύπος του λέιζερ που χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία αποτρίχωσης.

Το λέιζερ αλεξανδρίτη της εταιρείας Candela είναι ένας τύπος λέιζερ που χρησιμοποιείται συνήθως για την αποτρίχωση. Εκπέμπει ένα μήκος κύματος φωτός που απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντάς τον και αναστέλλοντας τη μελλοντική ανάπτυξη της τρίχας. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τατουάζ, το μήκος κύματος του λέιζερ μπορεί επίσης να απορροφηθεί από το μελάνι του τατουάζ, προκαλώντας βλάβη στο δέρμα και αλλοιώνοντας την εμφάνιση του τατουάζ.

Ο κίνδυνος βλάβης στο τατουάζ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το χρώμα του μελανιού του τατουάζ. Τα πιο σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο, το μπλε και το πράσινο, απορροφούν περισσότερο φως και επομένως είναι πιο επιρρεπή σε βλάβη. Τα ανοιχτόχρωμα χρώματα όπως το ροζ και το λευκό δεν απορροφούν τόσο πολύ το φως και είναι, επομένως, λιγότερο πιθανό να υποστούν ζημιά.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ:

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στο . Προσθέστε σελιδοδείκτη τον μόνιμο σύνδεσμο .

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Καλέστε μας στο 211418 1495 ή στο 6970487223.

Ο χώρος μας είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου 77, Αθήνα 104 34

Το laser στους άνδρες δεν είναι πλέον taboo! Δοκίμασε την εμπειρία της αποτρίχωσης με lazer αλεξανδρίτη candela.

Αρχική Σελίδα
Ραντεβού
Τηλέφωνο