Last Updated on 29 Απριλίου 2024 by Manolis Maragkoudakis

Αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη Candela: Πείτε αντίο στις ανεπιθύμητες τρίχες

Αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη Candela: Πείτε αντίο στις ανεπιθύμητες τρίχες-Elena Beauty Hall

Αποτρίχωση με laser

 Με την αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη, μπορείτε να επιτύχετε λεία επιδερμίδα χωρίς τρίχες που διαρκεί για πάντα. Αυτή η επαναστατική θεραπεία αλλάζει το παιχνίδι όσον αφορά την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τρίχα.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία λέιζερ, η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη στοχεύει τους θύλακες των τριχών, αναστέλλοντας αποτελεσματικά την ανάπτυξή τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επιτέλους να πείτε αντίο σε αυτές τις ενοχλητικές, χρονοβόρες μεθόδους αποτρίχωσης όπως το ξύρισμα, το κερί και το τρίψιμο.

Το Laser Αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη όχι μόνο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, αλλά είναι επίσης ασφαλές και ουσιαστικά ανώδυνο. Όχι άλλες επώδυνες συνεδρίες αποτρίχωσης με κερί ή εγκαύματα με ξυράφι. Αυτή η θεραπεία είναι γρήγορη, άνετη και προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα.

Είτε έχετε ανεπιθύμητες τρίχες στα πόδια, στις μασχάλες, στο πρόσωπο ή στην περιοχή του μπικίνι, η αποτρίχωση με Laser αλεξανδρίτη μπορεί να τα αντιμετωπίσει όλα. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία της συνεχούς αποτρίχωσης και γεια σας σε μέρες χωρίς μαλλιά, ξέγνοιαστες. Ζήστε τα εκπληκτικά αποτελέσματα του Laser Αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη και ξεκλειδώστε ένα νέο επίπεδο αυτοπεποίθησης σήμερα.

Πώς λειτουργεί το laser αποτρίχωσης αλεξανδρίτη;

Το αποτρίχωση με Laser αλεξανδρίτη λειτουργεί εκπέμποντας μια συγκεντρωμένη δέσμη φωτός που στοχεύει τη μελανίνη στους θύλακες της τρίχας. Η μελανίνη απορροφά το φως, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Αυτή η θερμότητα καταστρέφει τον θύλακα της τρίχας, αναστέλλοντας την ικανότητά του να παράγει νέα μαλλιά.

Το λέιζερ στοχεύει ειδικά τον θύλακα της τρίχας χωρίς να καταστρέφει το περιβάλλον δέρμα. Αυτό καθίσταται δυνατό χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο λέιζερ αλεξανδρίτη, η οποία επιτρέπει την ακριβή στόχευση και την ελεγχόμενη παροχή ενέργειας. Το λέιζερ μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικούς τύπους δέρματος και μαλλιών, εξασφαλίζοντας βέλτιστα αποτελέσματα για κάθε άτομο.

Η θεραπεία συνήθως εκτελείται από εκπαιδευμένο επαγγελματία  . Το λέιζερ περνά πάνω από την στοχευόμενη περιοχή και η φωτεινή ενέργεια απορροφάται από τους θύλακες της τρίχας. Με την πάροδο του χρόνου, οι θύλακες των τριχών που έχουν υποστεί θεραπεία δεν θα είναι σε θέση να παράγουν νέες τρίχες, με αποτέλεσμα τη μόνιμη μείωση των τριχών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ το Laser Αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη μπορεί να προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα, μπορεί να απαιτήσει πολλές συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως το πάχος και το χρώμα των μαλλιών, καθώς και από τον τύπο δέρματος του ατόμου.

Αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη Candela: Πείτε αντίο στις ανεπιθύμητες τρίχες-Elena Beauty Hall

Οφέλη από το laser αποτρίχωσης αλεξανδρίτη

Υπάρχουν πολυάριθμα οφέλη από τη χρήση της αποτρίχωσης με laser αλεξανδρίτης για την ανεπιθύμητη αποτρίχωση. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα:

 • Αποτελέσματα μακράς διαρκείας: Σε αντίθεση με τις προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης, όπως το ξύρισμα ή η αποτρίχωση με κερί, η αποτρίχωση με Laser αλεξανδρίτη προσφέρει αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Με κάθε θεραπεία, τα τριχοθυλάκια καταστρέφονται, οδηγώντας σε μείωση της τριχοφυΐας. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη μείωση των μαλλιών.
 • Στόχευση ακριβείας: Η τεχνολογία λέιζερ αλεξανδρίτης επιτρέπει την ακριβή στόχευση των τριχοθυλακίων χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιποιηθείτε με ασφάλεια περιοχές όπως το πρόσωπο, η περιοχή του μπικίνι και οι μασχάλες χωρίς να ανησυχείτε για βλάβη στο δέρμα.
 • Γρήγορη και βολική: Οι συνεδρίες αποτρίχωσης με λέιζερ είναι συνήθως γρήγορες και βολικές, ειδικά για μικρότερες περιοχές. Ενώ οι μεγαλύτερες περιοχές μπορεί να απαιτούν περισσότερο χρόνο, ο συνολικός χρόνος θεραπείας είναι συνήθως πολύ μικρότερος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης.
 • Μειωμένες τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα: Οι τρίχες που αναπτύσσονται προς τα μέσα μπορεί να είναι ένα κοινό πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε μεθόδους όπως το ξύρισμα ή την αποτρίχωση με κερί. Η αποτρίχωση με λέιζερ βοηθά στη μείωση της εμφάνισης τριχών που αναπτύσσονται προς τα μέσα, στοχεύοντας απευθείας τον θύλακα της τρίχας, αποτρέποντας την παγίδευση τρίχας κάτω από το δέρμα.
 • Βελτιωμένη υφή δέρματος: Το συνεχές ξύρισμα ή αποτρίχωση μπορεί συχνά να οδηγήσει σε τραχύ, ερεθισμένο δέρμα. Η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής υφής του δέρματος, αφήνοντάς το πιο λείο και πιο ομοιόμορφο.
 • Οικονομικά: Αν και η αποτρίχωση με laser μπορεί να απαιτεί αρχική επένδυση, μπορεί να είναι πιο οικονομική μακροπρόθεσμα σε σύγκριση με την τακτική αποτρίχωση με κερί ή ξύρισμα. Με τη μόνιμη μείωση τρίχας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα που ξοδεύετε για συχνές μεθόδους αποτρίχωσης.
Διαβάστε Επίσης  Ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης λέιζερ Αλεξανδρίτης Candela

Είναι ασφαλές το laser αποτρίχωσης Alexandrite;

Η ασφάλεια αποτελεί κορυφαίο μέλημα όταν πρόκειται για οποιαδήποτε αισθητική διαδικασία. Η αποτρίχωση με Laser αλεξανδρίτη θεωρείται ασφαλές όταν εκτελείται από εκπαιδευμένο επαγγελματία χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις για το δέρμα και τον τύπο τρίχας σας.

Είναι σημαντικό να υποβληθείτε σε ενδελεχή διαβούλευση πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία για να βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, ο τεχνικός θα αξιολογήσει τον τύπο του δέρματός σας, το χρώμα των τριχών σας και τυχόν υποκείμενες ιατρικές καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τη θεραπεία.

Η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη είναι γενικά ασφαλές για τους περισσότερους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ανοιχτόχρωμων έως μεσαίων αποχρώσεων δέρματος. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι κατάλληλο για άτομα με πολύ σκούρο δέρμα ή για άτομα με ορισμένες ιατρικές παθήσεις. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς και εκ των προτέρων σχετικά με τυχόν ιατρικές παθήσεις ή φάρμακα που παίρνετε για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να αισθανθείτε κάποια ήπια ενόχληση, που συχνά περιγράφεται ως ελαφρύ μυρμήγκιασμα ή αίσθημα σπασίματος. Ωστόσο, η αποτρίχωση με Laser αλεξανδρίτη είναι γνωστό ότι είναι σχετικά ανώδυνο σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.

Είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τις οδηγίες μετέπειτα φροντίδας που παρέχονται από τον τεχνικό για να ελαχιστοποιήσετε τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν προσωρινή ερυθρότητα, οίδημα ή ήπιο ερεθισμό του δέρματος, που θα πρέπει να υποχωρήσει μέσα σε λίγες ώρες ή ημέρες.

Συνολικά, όταν εκτελείται από εξειδικευμένο επαγγελματία και με την κατάλληλη μετέπειτα φροντίδα, η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την επίτευξη μακροχρόνιας μείωσης της τρίχας.

Αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη Candela: Πείτε αντίο στις ανεπιθύμητες τρίχες-Elena Beauty Hall

Προετοιμασία για θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη

Πριν υποβληθείτε σε θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να προετοιμαστείτε για τη διαδικασία και να εξασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:

 • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο: Είναι σημαντικό να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο και το σολάριουμ για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από τη συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ. Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο επιπλοκών και να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.
 • Ξυρίστε την περιοχή θεραπείας: Την ημέρα πριν από τη συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ, ξυρίστε την περιοχή θεραπείας για να διασφαλίσετε ότι το λέιζερ μπορεί να στοχεύσει αποτελεσματικά τους θύλακες της τρίχας. Αποφύγετε την αποτρίχωση με κερί ή τη χρήση αποτριχωτικών κρέμων, καθώς αυτές οι μέθοδοι αφαιρούν τις τρίχες από τη ρίζα, καθιστώντας τη θεραπεία λιγότερο αποτελεσματική.
 • Αποφύγετε ορισμένα προϊόντα περιποίησης δέρματος: Ορισμένα προϊόντα περιποίησης, όπως τα ρετινοειδή ή τα οξέα απολέπισης, μπορούν να αυξήσουν την ευαισθησία του δέρματος και να σας κάνουν πιο επιρρεπείς σε παρενέργειες από τη θεραπεία με λέιζερ. Είναι καλύτερο να αποφεύγετε αυτά τα προϊόντα για τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τη συνεδρία σας.
 • Μείνετε ενυδατωμένοι: Η κατανάλωση άφθονο νερό τις ημέρες πριν από τη θεραπεία σας μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και να βελτιώσετε τη συνολική αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης με λέιζερ.
 • Αποφύγετε τα αρώματα και τις λοσιόν: Την ημέρα της θεραπείας σας, αποφύγετε την εφαρμογή αρωμάτων, λοσιόν ή ελαίων στην περιοχή θεραπείας. Αυτά τα προϊόντα μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα του λέιζερ να στοχεύει τους θύλακες της τρίχας.
Διαβάστε Επίσης  Αποτρίχωση γλουτών με κερί

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα προετοιμασίας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η θεραπεία με λέιζερ αποτρίχωσης Alexandrite είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο τυχόν ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Η διαδικασία της αποτρίχωσης με laser θεραπεία Αλεξανδρίτη

Η διαδικασία της θεραπείας με λέιζερ αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη περιλαμβάνει συνήθως τα ακόλουθα βήματα:

 • Διαβούλευση: Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, θα έχετε μια διαβούλευση με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαβούλευσης, ο τύπος του δέρματός σας, το χρώμα των μαλλιών και το ιατρικό ιστορικό σας θα αξιολογηθούν για να καθοριστεί εάν είστε κατάλληλος υποψήφιος για τη διαδικασία.
 • Προετοιμασία: Η περιοχή της θεραπείας θα καθαριστεί και θα ξυριστεί πριν από τη συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ. Αυτό διασφαλίζει ότι το λέιζερ μπορεί να στοχεύσει αποτελεσματικά τους θύλακες της τρίχας χωρίς παρεμβολές από την επιφανειακή τρίχα.
 • Προστασία ματιών: Τόσο σε εσάς όσο και στον τεχνικό θα παρέχεται η κατάλληλη προστασία ματιών για την προστασία των ματιών σας από το φως λέιζερ.
 • Θεραπεία με λέιζερ: Ο τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το Laser Αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη για να στοχεύσει τα τριχοθυλάκια στην περιοχή θεραπείας. Το λέιζερ εκπέμπει σύντομους παλμούς φωτός που απορροφώνται από τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών, καταστρέφοντάς τους και αναστέλλοντας την περαιτέρω ανάπτυξη της τρίχας.

Η διάρκεια της συνεδρίας θεραπείας θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της περιοχής θεραπείας. Μικρότερες περιοχές όπως το πάνω χείλος ή οι μασχάλες μπορεί να χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά, ενώ μεγαλύτερες περιοχές όπως τα πόδια ή η πλάτη μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι συνήθως απαιτούνται πολλαπλές συνεδρίες θεραπείας για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει επειδή το λέιζερ μπορεί να στοχεύσει αποτελεσματικά τους θύλακες των τριχών μόνο στην ενεργό φάση ανάπτυξης και δεν βρίσκονται όλα τα τριχοθυλάκια ταυτόχρονα σε αυτή τη φάση. Τυπικά, συνιστάται μια σειρά 6-8 θεραπειών με διαφορά αρκετών εβδομάδων για βέλτιστα αποτελέσματα.

Συμβουλές μετέπειτα φροντίδας για θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη

Η σωστή μετέπειτα φροντίδα είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων και την ελαχιστοποίηση τυχόν παρενεργειών μετά τη θεραπεία με λέιζερ αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη. Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές συμβουλές μετέπειτα φροντίδας που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο: Μετά τη συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ, είναι σημαντικό να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Το δέρμα που έχει υποστεί θεραπεία μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο στις ακτίνες του ήλιου και πιο επιρρεπές σε ηλιακά εγκαύματα.
 • Φοράτε αντηλιακό: Όταν βγαίνετε έξω, απλώνετε πάντα ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με υψηλό δείκτη προστασίας στην περιοχή που θεραπεύτηκε. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία και θα αποτρέψει τυχόν πιθανές επιπλοκές.
 • Αποφύγετε το ζεστό ντους και την υπερβολική ζέστη: Για τις πρώτες 24-48 ώρες μετά τη θεραπεία με λέιζερ, είναι καλύτερο να αποφεύγετε τα ζεστά ντους, τις σάουνες, τα υδρομασάζ ή οποιεσδήποτε δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική ζέστη ή εφίδρωση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση τυχόν πιθανού ερεθισμού ή ενόχλησης.
 • Καθαρίστε απαλά την υπό θεραπεία περιοχή: Είναι σημαντικό να διατηρείτε την περιοχή που θεραπεύτηκε καθαρή για να αποτρέψετε τη μόλυνση. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό και αποφύγετε το τρίψιμο ή την απολέπιση της περιοχής για τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά τη θεραπεία.
 • Αποφύγετε το μάζεμα ή το ξύσιμο: Ενώ οι θύλακες των τριχών που έχουν υποστεί επεξεργασία μπορεί να πέφτουν φυσικά, είναι σημαντικό να αποφύγετε το μάζεμα ή το ξύσιμο του δέρματος. Αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μόλυνσης ή δημιουργίας ουλών.
 • Ενυδατώνετε τακτικά: Η διατήρηση της περιοχής που θεραπεύεται ενυδατωμένη μπορεί να σας βοηθήσει να απαλύνετε το δέρμα και να ελαχιστοποιήσετε τυχόν προσωρινή ερυθρότητα ή ερεθισμό. Χρησιμοποιήστε μια απαλή, χωρίς άρωμα ενυδατική κρέμα και αποφύγετε οποιαδήποτε προϊόντα που περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες ή αρώματα.
Διαβάστε Επίσης  Τιμές αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη Candela

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές μετέπειτα φροντίδας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το δέρμα σας επουλώνεται σωστά και να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τη θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ αλεξανδρίτη.

Αποτελέσματα και αποτελεσματικότητα του laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη

Η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στην επίτευξη μόνιμης μείωσης της τρίχας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι τα μεμονωμένα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες όπως το πάχος και το χρώμα των μαλλιών, καθώς και τον τύπο δέρματος του ατόμου. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρειαστούν πολλαπλές θεραπείες για να στοχεύσουν τα τριχοθυλάκια σε διαφορετικές φάσεις ανάπτυξης και να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Μετά από κάθε θεραπεία, μπορεί να παρατηρήσετε μείωση της τριχοφυΐας, με τα επεξεργασμένα μαλλιά να γίνονται πιο λεπτά και ανοιχτά. Με την πάροδο του χρόνου, οι θύλακες των τριχών που έχουν υποστεί θεραπεία δεν θα είναι σε θέση να παράγουν νέα μαλλιά, με αποτέλεσμα τη μακροχρόνια μείωση των τριχών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ το λέιζερ αποτρίχωσης αλεξανδρίτης μπορεί να προσφέρει μόνιμη μείωση της τρίχας, μπορεί να μην εξαφανίσει εντελώς όλες τις τρίχες. Μερικές λεπτές τρίχες με βελούδο μπορεί να παραμένουν ακόμα, αλλά αυτές είναι συνήθως πολύ λιγότερο αισθητές και ευκολότερες στη διαχείριση.

Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας με λέιζερ αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη, μπορεί να απαιτούνται περιστασιακές συνεδρίες επαφής. Αυτό θα βοηθήσει στη στόχευση τυχόν τριχοθυλακίων που μπορεί να έχουν εισέλθει στη φάση ενεργού ανάπτυξης μετά τις αρχικές συνεδρίες θεραπείας.

Συμπέρασμα και τελικές σκέψεις για το laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη

Η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτης προσφέρει μια αποτελεσματική και μακράς διαρκείας λύση για την ανεπιθύμητη αποτρίχωση. Με την προηγμένη τεχνολογία λέιζερ και την ακριβή στόχευση, παρέχει μια ασφαλή και ουσιαστικά ανώδυνη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης.

Αναστέλλοντας την ανάπτυξη της τρίχας στο επίπεδο των ωοθυλακίων, η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτης μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε λείο δέρμα χωρίς τρίχες που διαρκεί. Είτε έχετε κουραστεί από το συνεχές ξύρισμα, την επώδυνη αποτρίχωση με κερί ή να αντιμετωπίζετε τις τρίχες που φυτρώνουν προς τα μέσα, αυτή η θεραπεία μπορεί να δώσει μια μόνιμη λύση στα δεινά σας για την αποτρίχωση.

Θυμηθείτε να συμβουλευτείτε έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία για να βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος. Ακολουθήστε τις οδηγίες φροντίδας πριν και μετά τη θεραπεία που παρέχονται για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και να ελαχιστοποιήσετε τυχόν πιθανές παρενέργειες.

Πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τρίχα για πάντα με το λέιζερ αλεξανδρίτης και ξεκλειδώστε ένα νέο επίπεδο αυτοπεποίθησης σήμερα. Ζήστε την άνεση και τα μακροχρόνια αποτελέσματα αυτής της επαναστατικής θεραπείας και απολαύστε ξέγνοιαστες, ξέγνοιαστες μέρες όπως ποτέ πριν.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Καλέστε μας στο 211418 1495 ή στο 6970487223.

Ο χώρος μας είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου 77, Αθήνα 104 34

Το laser στους άνδρες δεν είναι πλέον taboo! Δοκίμασε την εμπειρία της αποτρίχωσης με lazer αλεξανδρίτη candela.

Αρχική Σελίδα
Ραντεβού
Τηλέφωνο